Dobrodošli v tiskovnem središču družbe Sandberg. Gradivo, ki je na voljo, je sestavljeno iz sporočil za javnost, novic in fotografij. Po navadi so sporočila za javnost na voljo le v angleškem jeziku.

Tukaj boste našli zadnje novice družbe Sandberg. Tukaj boste našli tudi novice, ki sploh še niso izšle. Najnovejše so na vrhu seznama. Novice so v angleščini.

1

S to zelo priročno priklopno postajo za več monitorjev z vhodom USB-C lahko zlahka priključite dva dodatna monitorja preko kabla HDMI ali en monitor preko HDMI ter enega preko VGA. Priklopna postaja ima tudi tradicionalni vhod USB-A za npr. miško ali zunanji disk, ter napajalnik USB-C PD za...

Več
2

Pretvornik Sandberg USB-C s tremi vhodi USB 3.0 vam ponuja priročno možnost za priklop dodatnih naprav USB na vaš računalnik, preko vhoda USB-C. Tako lahko hkrati uporabljate zunanji trdi disk, tiskalnik in računalniško miško.

Več
3

Sandberg USB Webcam Saver je kot nalašč za spletna srečanja. Deluje takoj brez namestitve gonilnika. Kamera je nameščena na objemki, s katero lahko kamero enostavno namestite na zaslon prenosnika in podobno. Kamera je opremljena tudi s mikrofonom.

Več
4

Slušalke z mikrofonom Sandberg Saver USB Headset so diskretne a stilske slušalke z mikrofonom za vaš PC. Delujejo takoj, ko jih vključite v vhod USB. Popolne so za spletne sestanke, spletne konference ipd. Z vmesnikom za nastavljanje glasnosti.

Več
5

Sandberg USB 3.0 Hub 4 ports Saver s Štiri vhodi USB 3.0 vam ponuja priročno možnost za priklop dodatnih naprav USB na vaš računalnik. Tako lahko hkrati uporabljate zunanji trdi disk, tiskalnik in računalniško miško. Ga priključite na USB vrata in ga bo takoj delo, brez potrebe za...

Več
6

Kartica Sandberg USB to Sound Link Saver je kompaktna zunanja USB zvočna kartica s priključki za zvočnike in mikrofon.

Več
7

Z vmesnikom Sandberg USB-C to HDMI Link lahko preko vhoda USB-C na svoj računalnik priključite drugi monitor, televizor ali projektor.

Več
8

Here is what you will need:

Več
9

Dizruptor is ... ... awesome to look at with its gaming design and LED lights in the earcups ... comfortable to wear for hours due to its soft headband and large, soft ear pads ... great Surround Sound, which helps you when gaming

Več
10

Stol za igričarje Sandberg Commander Gaming Chair RGB postavi piko na i vsake igričarske postavitve. V naslon in sedalo stola so vgrajeni RGB LED trakovi. S priloženim daljinskim upravljalnikom lahko izbirate iz popolne barvne palete in se poigrate z več sto nastavitvami. Lučke napaja...

Več
Vsa sporočila za javnost lahko prosto uporabljate v namene, povezane z mediji. Brez izrecnega soglasja družbe Sandberg A/S niso dovoljene druge oblike komercialne ali nekomercialne uporabe katerega koli pisnega gradiva. Družba Sandberg S/A si pridržuje vse pravice za vse tu objavljeno pisno gradivo.